Bokningsförfrågan skolvisning – Jönköpings läns museum

Bokningsförfrågan

Här kan du skicka en bokningsförfrågan för skolvisningar. Varmt välkommen till oss!
Läs mer om vårt utbud.

Vanliga frågor

Det är tillåtet att äta medhavd matsäck i våra öppna verkstäder. Anmäl i förväg om ni kommer att äta matsäck. Vi har 50 platser och det kostar inget extra. Det finns inte kyl eller uppvärmningsmöjligheter, men tillgång till vatten.
Ni behöver alltid boka besök för er grupp, så det inte krockar med andra visningar eller arrangemang. Avgiften för grupper är 250 kr för ett besök i våra vanliga utställningar och 500 kr för ett besök i utställningen Kampen i Tiden, där en kort introduktion ingår. I avgiften ingår att våra värdar/pedagoger tar emot och visar vart ni ska gå. De svarar på praktiska frågor samt ser till att utställningen är tillgänglig för er grupp. Obs! Visning ingår ej.
Vi erbjuder syntolkade visningar. I utställningen Följa John finns syntolkning av utställningens rum samt utvalda konstverk. Dessa finns även som taktila tavlor. På museet finns hiss, hörslinga, samt en bredare toalett anpassad för eldriven rullstol. Läs mer om tillgänglighet på museet under https://jonkopingslansmuseum.se/tillganglighet

Bokningsförfrågan vid Jönköpings läns museum