Museibutiken – Jönköpings läns museum
En pilfink i trä står på en vit butikshylla. I bakgrunden anas fler produkter och en suddig person.

Museibutiken

Välkommen till Museibutiken!

Vi är butiken för dig som letar efter genomtänkta och vackra ting för både barn och vuxna. Vi har ett brett utbud av presenter, souvenirer och ”måste-ha-saker”.

Här finns till exempel produkter inspirerade av John Bauers sagolika värld och unika produkter med anknytning till museets utställningar och samlingar. Vi har även ett stort utbud av litteratur om länets historia. Vi visar, säljer och har kunskap om produkter inspirerade av vårt kulturarv.

Vi har ett hållbart och långsiktigt tänk med vårt urval av bland annat smycken, pussel, glasföremål, posters, choklad, plädar med mera.

Hos oss finns även möjlighet för kreatörer, författare och hembygdsförbund i Jönköpings län att sälja och visa upp sina alster.

Webbutik

I vår webbutik finns möjlighet att handla när du vill. Här erbjuds ett urval produkter, t.ex. lokal litteratur och John Bauer-produkter.

Öppettider

Museibutiken har samma öppettider som museet. Du når butiken via huvudentrén, men också via Slottsgatan. Undrar du över något, kom gärna in och fråga oss eller hör av dig på tel. 036-30 18 73.  Vi hjälper dig efter bästa förmåga!

i Information


Kontaktuppgifter
Annika Törnqvist

Butiksansvarig