Arbeta hos oss

Vi söker kontinuerligt efter nya talanger som vill vara med att tillgängliggöra och levandegöra kulturarv i länet. Vi arbetar med att möta besökare i olika åldrar, med olika bakgrund och olika behov, för att skapa en berörande och berikande museiupplevelse.  Vill du vara med?

Jönköpings läns museum erbjuder dig en arbetsplats i en unik miljö, mitt i centrala Jönköping, med närhet till kommunikationer, stadspuls, vacker natur och ett län fyllt av smultronställen. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och nätverkande, samt fri tillgång till kultur!

Vi arbetar aktivt för ökad mångfald, delaktighet och tillgänglighet i verksamheten, i enlighet med vårt uppdrag och värderingar, och förutsätter att alla anställda bidrar i detta arbete.

Om vi för närvarande inte har någon ledig tjänst som passar dig, har du ändå möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta hos oss. Nedan beskriver vi tjänster där vi ibland har behov av att rekrytera.

Varmt välkommen med din intresseanmälan med personligt brev och CV till registrator@jkpglm.se. När du skickar in din intresseanmälan godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Det finns inga lediga tjänster just nu.