Fem personer sitter utspridda i en takmiljö i betong

Onsdagskväll med museet: #intedinhora

Det började som ett upprop i samband med #metoo-rörelsens framväxt i Sverige. Sedan dess har #intedinhora utvecklats till ett stöttande och opinionsbildande nätverk, för och av personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering. 

Denna onsdag föreläser Ninna och Cajsa utifrån sina erfarenheter, samt berättar hur nätverket #intedinhora påverkat samhällsdebatten och synen på kommersiell sexuell exploatering.

Nätverket arbetar informerande och opinionsbildande för att få igenom krav på politiska åtgärder och nå sin vision. Engagemanget i sociala medier har varit stort – både bland personer i prostitution och hos allmänheten.

Många med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering känner sig väldigt ensamma. Det kan kännas svårt att prata om sina erfarenheter med utomstående, men lika svårt att hålla det hemligt. Inom nätverket får man chansen att träffa andra som varit med om samma sak.

Anmälan

Anmälan till Onsdagskväll 26 februari (nytt fönster)

Obs! En av föreläsarna har luftburen nötallergi. Vi ber er respektera att det inte är tillåtet att ha med nötter till museet denna dag.

Onsdagskväll med museet – vår föreläsningsserie

Sista onsdagen varje månad kl 17:15-18:30 i Röda salen (med reservation för ändringar). Vi bjuder in föreläsare från hela Sverige för inblickar och utblickar i olika ämnen. Själva föreläsningen är helt gratis.

Mat & mingel

Enklare mat finns att köpa i anslutning till föreläsningen från kl 17:15.
Föreläsningen börjar 17:30.
Kom och få nya intryck och kunskaper i museets vackra atmosfär!

Information
Biljett ikon
Kostnad: Fri entré
Kalender ikon
Startdatum: Onsdag, 26 feb, 2020
Klocka ikon
Starttid: 17:15
Varaktighet ikon
Pågår ca: 1 timmar 15 minuter
Plats ikon
Plats: Dag Hammarskjölds plats 2, Jönköping

Ingår i kategori

Kontaktuppgifter
Porträtt av Liselotte Munther
Liselotte Munther

Enhetschef