En leende person håller fram en pappersask i färgglada mönster

Kreativa händer: tryck på textil och papper

Nu har du möjlighet att lära dig textil- och papperstryck. Låt fantasin flöda och var precis hur kreativ du vill i den här kostnadsfria workshopen.

Av det tryckta materialet lär du dig vika askar, eller varför inte trycka på en tröja eller en tygkasse? Ta gärna med dig ett plagg som du vill trycka på.

Filippa Boqvist som är utvecklare i hemslöjd från Region Jönköpings län handleder den här workshopen. Träffen är gratis, men du behöver anmäla dig då antalet platser är begränsade. Anmäl dig på vår bokningssida. 

Vad är Kreativa händer?

Är du intresserad av slöjd, hantverk eller DIY? Vill du träffa andra med samma intressen och lära dig nya material och tekniker? Då är kreativa händer något för dig!

Skapa egna alster i en kreativ miljö med handledare som har hållbarhetsperspektiv. Med fyra träffar per termin bjuder vi in dig till kreativa workshops med olika teman. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå och allt material finns på plats i verkstäderna. Vi skapar under 2,5 timmar med paus, ta med fika eller köp på plats.

Kreativa händer görs i samverkan med Hemslöjden.

Information
Biljett ikon
Kostnad: Fri entré
Kalender ikon
Startdatum: Onsdag, 4 maj, 2022
Klocka ikon
Starttid: 17:30
Varaktighet ikon
Pågår ca: 2 timmar 30 minuter
Organisatör ikon
Arrangeras med: Hemslöjden Region Jönköpings län
Plats ikon
Plats: Dag Hammarskjölds plats 2, Jönköping

Ingår i kategori

Kontaktuppgifter
Symbolen för museets logotyp.
Besöksservice

Besöksservice