En utställningssal med verk från länssalongen 2020

Inställd vernissage: Länssalong

Länssalong – Full  vision 2020 visas 28 mars till 17 maj

Vernissagen den 28 mars är tyvärr inställd. Utställningen kommer i övrigt att visas som planerat.

Aktiva konstnärer med anknytning till länet

Länssalong – Full Vision 2020 är den elfte Länssalongen som visas på Jönköpings läns museum. En samlingsutställning som visar aktiva konstnärer som bor och verkar i, eller har annan anknytning till Jönköpings län. Samtidigt visar Ungdomens vårsalong verk av unga konstnärer. Vartannat år kommer Jönköpings läns konstförening arrangera Länssalongen.

Länssalongen är ett samverkansprojekt mellan Jönköpings läns museum och Jönköpings läns konstförening med stöd av Region Jönköpings Län.

Så hanterar länsmuseet risken för Coronaviruset

Anledningen till att vernissagen inte genomförs är för att inte locka mycket folk samtidigt.  Åtgärden görs för att minska risken för smittspridning. Antalet besökare har sjunkit mycket de senaste veckorna, vilket gör att det är glest i våra utställningssalar. Tänk på att hålla avstånd (runt 2 meter) och visa hänsyn till övriga besökare. Om du är förkyld eller sjuk ber vi dig att avstå besök och hälsar dig välkommen igen när du är frisk.

Länssalong – Full  vision 2020 är öppen från 28 mars till den 17 maj, så det finns många tillfällen att se utställningen, när det är mindre antal besökare.
Läs mer om hur länsmuseet hanterar risken för Coronaviruset.

Information
Biljett ikon
Kostnad: Fri entré
Kalender ikon
Startdatum: Lördag, 28 mar, 2020
Organisatör ikon
Arrangeras med: Jönköpings läns konstförening
Plats ikon
Plats: Dag Hammarskjölds plats 2, Jönköping

Ingår i kategori

Kontaktuppgifter
medarbetare
Jonas Nilsson

Verksamhetsutvecklare, konst