Körsångens dag: konsert – Jönköpings läns museum
11 kvinnor i grått och svart står uppställda på rad bredvid varandra i en kyrka

Körsångens dag: konsert

Välkommen till en glädjefylld konsert med tre damkörer på Körsångens dag!

De tre körerna Lights i West, Tio damer och Qvintetterna bjuder på en gemensam konsert fylld av musikglädje. Det bjuds på utvalda sånger från hjärtat, både solo och tillsammans, ackompanjerade av en pianist och en basist.

Körerna

Lights in West är en damkör med sångerskor från Borås som leds av körledaren Susanna Moberg. Körens repertoar går från folkvisa, jazz, pop till klassiskt. De sjunger flitigt runt om i Västsverige och även gjort några turer till Danmark.

Tio damer bildades för ca 15 år sedan. Alla sångerskor är eller har varit medlemmar i Jönköpings Kammarkör och ville gärna fortsätta sjunga tillsammans. Kören har vid flera tillfällen uppträtt, bland annat för en äldre publik på olika boenden.

Qvintetterna är en kör med bred repertoar som bjuder på stämsång i Jönköping med omnejd. Kören består av 14 sångerskor som sjunger under ledning av Harriet Ramsten.

Anmälan

Konserten är gratis, men du behöver anmäla dig då antalet platser är begränsade.

Anmäl dig på vår bokningssida.

Obs! Vi tar ut en no-show-avgift på 100 kr om du som anmäld inte kommer. Avanmäl dig senast 24h innan aktiviteten via ditt bokningsmail eller hos Besöksservice. 

Information
Biljett ikon
Kostnad: Fri entré
Kalender ikon
Startdatum: lördag, 7 sep. 2024
Klocka ikon
Starttid: 15:00
Varaktighet ikon
Pågår ca: 1 timme
Plats ikon
Plats: Dag Hammarskjölds plats 2, Jönköping

Ingår i kategori

Kontaktuppgifter
Symbolen för museets logotyp.
Besöksservice

Besöksservice