En leende tjej står inne i en konstutställning, man ser tavlor och skulpturer suddigt i bakgrunden.

Cr3ative studio: Måla 3D med Emilia Lindholm

Flera känner säkert igen Emilia Lindholm från Huskvarna. Hennes verk Insidan ut från Normstorm hänger i utställningen Kampen i Tiden. Verket gestaltar och synliggör hur negativ kritik gör skada, den som inte alltid syns på utsidan. Nu har du möjlighet att prova 3D måleri med Emilia som handledare! 

Emilia studerar just nu Fri konst på Hjo Konstskola. Med intresse för samhällsfrågor hoppas hon på fortsatta studier inom kultur och samhällsutveckling. Hennes konstnärskap kan beskrivas med nyfikenhet. Det syns tydligt i hennes skapande då hon ofta utforskar nya uttryck och olika konstformer, som måleri, film, foto, dans eller skulptur.

”Länge var jag rädd för att jag inte hade hittat min egen stil men nu börjar jag bli bekväm i tanken med att jag kanske aldrig kommer göra det och det är okej! För har jag så här kul med att testa nya saker, vill jag aldrig sluta!”

Workshopen börjar med att Emilia kort berättar om ett verk hon inspirerats av i utställningen Vakna upp. Sedan går gruppen tillsammans ner i verkstäderna och skapar konst med 3D måleri. Ingen förkunskap behövs!

Anmälan

Workshopen är gratis, men då vi bara har ett visst antal platser behöver du anmäla dig på vår bokningssida.

Vad är Cr3ative studio?

Är du intresserad av att skapa konst men inte vet hur och var du ska börja? Kanske behöver du ett sammanhang eller inspiration att våga uttrycka dig på nya sätt? Då är Cr3ative studio något för dig.

Cr3ative studio är en workshop-serie kopplad till vår nya konstutställning Vakna upp. Med två träffar per termin får en ung konstnär tolka något ur utställningen och sedan ha en workshop tillsammans med anmälda besökare. Varje workshop börjar med ett kort samtal i konstutställningen och sedan skapar gruppen i verkstäderna.

Alla träffar är gratis, men anmälan behövs.

Information
Biljett ikon
Kostnad: Fri entré
Kalender ikon
Startdatum: Onsdag, 11 maj, 2022
Klocka ikon
Starttid: 17:30
Varaktighet ikon
Pågår ca: 2 timmar
Plats ikon
Plats: Dag Hammarskjölds plats 2, Jönköping

Ingår i kategori

Kontaktuppgifter
Symbolen för museets logotyp.
Besöksservice

Besöksservice