Enhetschef för verksamhetsstöd

Publicerat: 27 Nov, 2018
Jönköpings läns museum söker enhetschef för verksamhetsstöd

För den teknikintresserade ledartalangen finns nu en fantastisk möjlighet! Jönköpings läns museum söker dig som vill leda och utveckla verksamhetsstöd för teknik, IT, fastighet och kontor. Museet får alltfler besökare och de behöver förstärka sin personalstyrka för att optimera användningen av verksamhetsstöd och faciliteter.

Som enhetschef för verksamhetsstöd har du en central roll och ingår i ledningsgruppen. Du blir ledare för teknikteamet som består av 4 medarbetare. Din roll innebär såväl strategiskt som operativt arbete. Du har ansvar för museets dagliga drift av lokaler, faciliteter och utställningar, ett varierande arbete vilket medför spännande och unika arbetsdagar!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att leda, planera, prioritera, delta, leverera och följa upp arbetet inom verksamhetsstöd. Rollen som enhetschef innebär att du står på flera olika ben i det dagliga arbetet, såsom att delta vid utställningsbyggnationer, hantera värdefull konst eller ansvara för bemanning. Arbetstiden är normalt förlagd till dagtid. Kväll- och helgarbete förekommer vid behov. Arbetet kan komma att innebära tunga lyft och arbete på hög höjd.

I denna rekrytering har Jönköpings läns museum valt att samarbeta med Flodin Rekrytering & Bemanning.

Läs mer om tjänsten som enhetschef för verksamhetsstöd

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin, tel. 0733 25 52 33, eller via mail peter@flodinab.se

Sista ansökningsdatum 2018-12-23
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

i Information


Kontaktuppgifter
Sergei Muchin
Sergei Muchin

Museichef