Dags för jubileum! – Jönköpings läns museum

Dags för jubileum!

Publicerat: 2 maj, 2012

För exakt ett år sedan öppnade vi vår arkeologiblogg på Jönköpings läns museum. Sen dess har det hunnit bli ett åttiotal inlägg i olika ämnen. Det mesta har förstås handlat om aktuella undersökningar, men en del resebrev och personliga betraktelser har också slunkit med som tur är!

Ölmstad, Jönköpings slott och Rosenlund. Slagfält, röjningsrösen, trädgårdar och rumänska reliktområden. Det är mycket som tagits upp på den här sidan under det gångna året – precis som det skall vara. Möjligen kan man tycka att vi skulle ha kommit lite längre bakåt i tiden. Perioden vi skrivit om spänner från äldre järnålder in i nutid. Så lite brons- och stenålder skulle passa fint. Men det kanske kommer under bloggens andra år? Vi skall bara undersöka de ”rätta” lokalerna…

Men för att sammanfatta – på ett år; tolv månader; 365 dagar har vi fått 13 198 besök på bloggen. Det imponerar. Och det gör oss som skrivit väldigt glada. Inte så lite stolta dessutom. För siffrorna visar vilket intresse som finns för arkeologi i norra Småland!

Tack allesammans – vi lovar att fortsätta vara först med de äldsta nyheterna!

i Information


Kategorier

Kontaktuppgifter
Bild saknas.
Jönköpings läns museum

Informationsdisk